Daten in uw eigen regio!

Nu GRATIS registreren!

Regio-Date.be Regio-Date - Direct contact leggen met een leuke man of vrouw.

Zelf zoeken in uw eigen regio

ABI

Age: 29
Nearby city: Everberg
Preference: Hetero

Ik laat me verrassen wat voor mensen hier langs mijn pad komen. Ik ben geen wanhopig type "

Send ABI a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

SENNA

Age: 34
Nearby city: Affligem
Preference: Hetero

Ik zoek een man die net zoals ik ook eens houd van een rustig avondje thuis. Samen genieten van elkaar met een lekker wijntje erbij, ben je een lieve man en ben je ook op zoek? Laat me wat horen dan.

Send SENNA a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

RHIA

Age: 25
Nearby city: Antwerpen
Preference: Hetero

Durf jij het aan met een meid die niet te houden is in bed? Ik ben behoorlijk geil en ik ben opzoek naar een man die net zo geil is als mij en altijd wel zin heeft, en die ook niet binnen een half uurtje klaar is.

Send RHIA a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

BRITT

Age: 26
Nearby city: Driekapellen
Preference: Hetero

Britt 26j. Hey lekkere mannen, ik ben Britt, ik ben gek op heerlijke sex, en ik hou er ontzettend van om hard genomen te worden. Ik ben op zoek naar iemand die dit ook heel erg graag heeft en mijn sexmaatje wel wil zijn. Laat me dan snel iets weten.

Send BRITT a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

ANNEMIEK

Age: 29
Nearby city: Zeebrugge
Preference: Hetero

Halolootjes, vrolijk, zelfstandig, spontaan en een tijger in bed mag ik wel zeggen. Maar ik heb ook een luisterend oor. Ik vind het fijn om te sporten en speel graag volleybal, ik hou er van om leuke dingen te ondernemen. Maar ja dat bekende avondje thuis vind ik ook wel lekker hoor, spreekt het je aan, dan moet je mij dat maar eens sn

Send ANNEMIEK a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

GYPSY

Age: 34
Nearby city: Sint-Denijs-Westrem
Preference: Hetero

na een paar keer goed in de maling genomen te zijn, wou ik niet meer aan een relatie beginnen. nu merk ik dat ik dat alleen zijn ook wel zat word, en toch wel graag iemand om me heen wilt hebben. om samen de liefde en de passie te delen.. zie jij dat wel zitten contracteer me dan!!!!!

Send GYPSY a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

ENYA

Age: 23
Nearby city: Ledeberg
Preference: Hetero

I'm not looking for anyone extraordinary. Just someone who can make me happy :)

Send ENYA a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

JES

Age: 20
Nearby city: Gent
Preference: Hetero

Leuke spannende mensen ontmoeten!! Niet snel bevooroordeeld! Gezellig, leuk, sociaal. Een voorkeur van zon, zee, strand, wijntje op een terras, gezellig cafe met een mojito :))

Send JES a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

ISKE

Age: 23
Nearby city: Brugge
Preference: Hetero

Naast mijn studie heb ik regelmatig in de avond uren tijd over voor een bijverdienste. Heeft er iemand een suggestie of vraag mail het dan? Liefs Iske

Send ISKE a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

FROUWKE

Age: 27
Nearby city: Kontich
Preference: Hetero

Ik hou wel van SM. Ik zoek een man die ik daarin kan vertrouwen. Ik ben nog altijd singel door deze reden. Ik heb nog geen vriend gehad die me daarin kon volgen. Ik heb het dus echt wel nodig. Met andere woorden, een relatie zou met tijd wel mogelijk zijn als het echt klikt. Maar is dus totaal niet noodzakelijk. Wie denkt me wel te kun

Send FROUWKE a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

LINDE45

Age: 45
Nearby city: Gent
Preference: Hetero

Hallo, ik ben Linde. Ik ben sinds kort terug vrijgezel. En daar wil ik nu wel eens van gaan profiteren. Alles wat ik heb gemist op gebied van sex en spanning wil ik nu wel gaan voelen. Mijn sexleven was heel saai tijdens mijn huwelijk. Ik zoek dus een man, gehuwd of niet, die ik kan vertrouwen en die me alles wil en kan geven. Ik wacht

Send LINDE45 a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

JANINE020

Age: 25
Nearby city: Werchter
Preference: Hetero

Stoute kat zoekt dompteur. Ik meen het ik sta zo heet dat ik soms echt niet meer weet hoe ik mezelf blussen moet. Ik ben op zoek naar meerdere mannen of een stel? Ik wil zo graag eens echt gebruikt worden als sex sletje..Ik ben het onderdanig type. Maar wil niet totaal gebonden overgeleverd zijn.. Jij of jullie zien dan wel iets om mij

Send JANINE020 a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

De perfecte date in uw regio voor u

Op Regio-Date bepaald u zelf of u zoekt naar een spannende chat of een langdurige relatie. U kunt voor alles bij ons terecht. Online chatten, date of relatie, discreet vreemdgaan. Uw vrije keuze.

Mobiel geoptimaliseerde site

Uw profiel is vanaf nu overal beschikbaar. Op het werk, in de tram, in de supermarkt of gewoon op de bank. Anoniem chatten & daten waar u ook bent en wanneer u wilt.

Zoek uw date in de regio van uw keuze

Regio-Date geeft u de mogelijkheid om te zoeken op land, regio, plaats en zelfs op naam.

Hoe werkt Regio-Date?

Meld u gratis en vrijblijvend aan bij Regio-Date.
Kijk vervolgens rustig rond tussen alle aanwezige profielen. Wanneer een profiel uw aandacht trekt kunt u deze persoon een berichtje te sturen via het online system. Krijgt u een reactie terug? Dan heeft u een buddy en kunt u gelijk met uw nieuwe buddy chatten, daten en elkaar beter leren kennen.

Tip: Een leuke recente profielfoto uploaden bij uw profiel zal er aan bijdragen dat de andere leden sneller contact met u zoeken.

Regio-Date

Voor meer vragen over een relatie, tips, wat te doen op een eerste date, hulp met uw profiel en/of andere relatie gerelateerde vragen, kan u chatten met onze Relatie/Life coach, zoek op profielnaam: coach en zend Coach-Eva een berichtje.

Nepprofielen op Regio-Date ?

Wij stellen alles in het werk om nepprofielen te voorkomen. Hebt u het idee dat u met een nepprofiel te maken heeft? Neem dan contact met ons op. Samen staan we sterker. Wij willen namelijk dat u gelukkig wordt van onze diensten. Daar werken we hard aan!

Regio-Date ervaringen: succesverhalen!

Marc en Sofie
Nooit gedacht dat een dating-site echt wel mensen bij elkaar kan brengen. Ik heb trouwens geen seconde spijt dat ik mij ooit heb ingeschreven.

Angelo en Caro
Er was direct een klik en het voelde zo vertrouwd, we zijn nog steeds bij elkaar.

Patrik en Jana
Na eerst gechat te hebben met meerdere leden, diverse afspraakjes, nu een langdurige relatie met elkaar, we zijn Regio-Date enorm dankbaar.

Waarom Regio-Date

- GRATIS account & GRATIS credits - Geavanceerd zoeken naar leden
- Snel en makkelijk een leuk contact
- Overal beschikbaar, thuis en onderweg
- Leden met uiteenlopende wensen
- Leden in alle leeftijdsklassen
- Altijd leden uit uw omgeving online
- Anoniem en discreet

Tips & Tricks

Regio-Date vindt het belangrijk dat haar leden vinden wat ze zoeken.

- Zorg voor een leuke en recente profielfoto
- Een premium account kan meerdere foto’s bekijken
- Chat eerst een tijdje met je contact voor je op date gaat
- Geef nooit privé-gegevens door.

Volg ons op Twitter: @ @RegioDate

https://twitter.com/@RegioDate

Volg ons op Tumblr: @ @RegioDate

https://@RegioDate.tumblr.com/

Nu GRATIS account & GRATIS credits

By using this web site, you agree to abide by its terms of use and privacy policy. This web site includes fictitious profiles (named ChatPals) for entertainment purposes. Physical arrangements with ChatPals are not possible.