Daten in uw eigen regio!

Nu GRATIS registreren!

Regio-Date.be Regio-Date - Direct contact leggen met een leuke man of vrouw.

Zelf zoeken in uw eigen regio

DINA

Age: 29
Nearby city: Gingelom
Preference: Hetero

Dina 27j. Durf jij het aan met een meid die niet te houden is in bed? Ik ben behoorlijk geil en ik ben opzoek naar een man die net zo geil is als mij en altijd wel zin heeft, en die ook niet binnen een half uurtje klaar is

Send DINA a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

INE28

Age: 28
Nearby city: Antwerpen
Preference: Hetero

Hallo geile mannen, ik ben een mooie, lieve en gewillige chick, kom eens met me geilen...

Send INE28 a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

MELINA

Age: 24
Nearby city: Zwijnaarde
Preference: Hetero

Een vrolijk, actief meisje met het gevoel voor humor. Ik hou van het leven en ik ben ook gelukkig. Ik sta elke dag op met een glimlach. Ik help graag mensen, sta voor iedereen altijd klaar. Wil nu graag die ene gelukkig maken...

Send MELINA a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

NATASJA28

Age: 28
Nearby city: Brugge
Preference: Hetero

Hey! Ik ben Natasja, 28 jaar, en op zoek naar een leuke date! Ik sta overal voor open, sex, vriendschap, relatie. we kijken wel wat het ons brengt. Leeftijd is niet belangrijk, wel dat je open minded bent en humor hebt! Oh en je moet er wel een beetje verzorgd uitzien! Heb jij ook zin in een leuke tijd?

Send NATASJA28 a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

MIRANDA53

Age: 53
Nearby city: Ninove
Preference: Hetero

Vorig jaar heb ik besloten bij mijn man weg te gaan, die er meerdere liefjes op na hield. Nu heb ik nu wel in de gaten dat ik een man in mijn leven mis. Ik wil weer voor de liefde gaan, maar alleen met een eerlijke betrouwbare man!

Send MIRANDA53 a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

PAM

Age: 23
Nearby city: Antwerpen
Preference: Hetero

Ben twee jaar vrijgezel na een relatie van drie jaar. Het vrijgezellenleven bevalt mij wel, maar mis toch een man in mijn leven. Zoek een volwassen man waar ik mij super mee kan amuseren, een serieuze babbel mee kan hebben, die oprecht, eerlijk en beleefd is. Die, als het nog even kan, ook een levensgenieter is en van koken en eten ho

Send PAM a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

GISELE

Age: 63
Nearby city: Antwerpen
Preference: Hetero

Ik ga toch even een poging wagen tussen al die mooie en jonge vrouwen, wie weet zit er voor mij ook nog wel een leuke man tussen. Mijn naam is Gisele, 63 jaar en woon in Antwerpen. Ik ben op zoek naar een warme en vrolijke man rond mijn leeftijd!! Ik hoop tot snel Gisele

Send GISELE a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

SANDRA34

Age: 34
Nearby city: Gent
Preference: Hetero

Dag leuke man, mijn naam is Sandra. Ik ben een sexy vrouw met veel ervaring op seksueel gebied, en dat is de reden dat ik je een oproepje plaats. Ik heb gemerkt dat veel mannen hier nog weinig ervaring hebben en daar onzeker van worden, waardoor versieren en vrijen lastig is. Ik wil je helpen. Dit is mijn aanbod: Wij maken een afspraa

Send SANDRA34 a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

JANELLE18

Age: 18
Nearby city: Sint-Truiden
Preference: Bisexual

Ik ben op zoek naar een eerste vriendje. Ik heb nog helemaal geen ervaring op gebied van sex met een man. Wel met een paar vriendinnen van mij. Nu is de vraag, wie is hiervoor geschikt? Een jonge kerel of een ervaren man. Ik hoor het wel. Liefs, Janelle

Send JANELLE18 a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

KARIN035

Age: 28
Nearby city: Deurne
Preference: Hetero

Ik houd van eten, lekker wijn drinken, heel de nacht dansen op goede muziek, rummikuppen op centerparcs met vrienden, ergens lunchen op zondag waar je nog nooit bent geweest, wandelen in de bossen en nieuwe plekken ontdekken, dromen over mijn toekomst en bezig zijn met mijn werk. Wie weet wil ik ooit wel emigreren, ik ben graag creatie

Send KARIN035 a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

ILJA27

Age: 27
Nearby city: Schilde
Preference: Hetero

Helaas heb ik de afgelopen maanden bijna geen sex gehad en dat word nu wel een beetje frustrerend moet ik toegeven... Kom je mij een handje helpen?

Send ILJA27 a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

TANJA52

Age: 52
Nearby city: Gent
Preference: Hetero

Ik ben in voor plezier, vertier, erotiek, romantiek maar ook een avondje uit. En dan denk je waarom zoek je dat hier? Omdat ik vond dat je het internet ook een kans moet geven, en dus niet altijd uit moet gaan van negatieve reacties, kom dus ook niet met verhalen aan zetten want ik ben ik en ik ben niet die persoon die jou rot behandel

Send TANJA52 a FREE private message:

Sign-up free of charge. Your data is being kept private and secure. You can close your account at any time.

De perfecte date in uw regio voor u

Op Regio-Date bepaald u zelf of u zoekt naar een spannende chat of een langdurige relatie. U kunt voor alles bij ons terecht. Online chatten, date of relatie, discreet vreemdgaan. Uw vrije keuze.

Mobiel geoptimaliseerde site

Uw profiel is vanaf nu overal beschikbaar. Op het werk, in de tram, in de supermarkt of gewoon op de bank. Anoniem chatten & daten waar u ook bent en wanneer u wilt.

Zoek uw date in de regio van uw keuze

Regio-Date geeft u de mogelijkheid om te zoeken op land, regio, plaats en zelfs op naam.

Hoe werkt Regio-Date?

Meld u gratis en vrijblijvend aan bij Regio-Date.
Kijk vervolgens rustig rond tussen alle aanwezige profielen. Wanneer een profiel uw aandacht trekt kunt u deze persoon een berichtje te sturen via het online system. Krijgt u een reactie terug? Dan heeft u een buddy en kunt u gelijk met uw nieuwe buddy chatten, daten en elkaar beter leren kennen.

Tip: Een leuke recente profielfoto uploaden bij uw profiel zal er aan bijdragen dat de andere leden sneller contact met u zoeken.

Regio-Date

Voor meer vragen over een relatie, tips, wat te doen op een eerste date, hulp met uw profiel en/of andere relatie gerelateerde vragen, kan u chatten met onze Relatie/Life coach, zoek op profielnaam: coach en zend Coach-Eva een berichtje.

Nepprofielen op Regio-Date ?

Wij stellen alles in het werk om nepprofielen te voorkomen. Hebt u het idee dat u met een nepprofiel te maken heeft? Neem dan contact met ons op. Samen staan we sterker. Wij willen namelijk dat u gelukkig wordt van onze diensten. Daar werken we hard aan!

Regio-Date ervaringen: succesverhalen!

Marc en Sofie
Nooit gedacht dat een dating-site echt wel mensen bij elkaar kan brengen. Ik heb trouwens geen seconde spijt dat ik mij ooit heb ingeschreven.

Angelo en Caro
Er was direct een klik en het voelde zo vertrouwd, we zijn nog steeds bij elkaar.

Patrik en Jana
Na eerst gechat te hebben met meerdere leden, diverse afspraakjes, nu een langdurige relatie met elkaar, we zijn Regio-Date enorm dankbaar.

Waarom Regio-Date

- GRATIS account & GRATIS credits - Geavanceerd zoeken naar leden
- Snel en makkelijk een leuk contact
- Overal beschikbaar, thuis en onderweg
- Leden met uiteenlopende wensen
- Leden in alle leeftijdsklassen
- Altijd leden uit uw omgeving online
- Anoniem en discreet

Tips & Tricks

Regio-Date vindt het belangrijk dat haar leden vinden wat ze zoeken.

- Zorg voor een leuke en recente profielfoto
- Een premium account kan meerdere foto’s bekijken
- Chat eerst een tijdje met je contact voor je op date gaat
- Geef nooit privé-gegevens door.

Volg ons op Twitter: @ @RegioDate

https://twitter.com/@RegioDate

Volg ons op Tumblr: @ @RegioDate

https://@RegioDate.tumblr.com/

Nu GRATIS account & GRATIS credits

By using this web site, you agree to abide by its terms of use and privacy policy. This web site includes fictitious profiles (named ChatPals) for entertainment purposes. Physical arrangements with ChatPals are not possible.